Aroma Freedom Technique

Wat is de Aroma Freedom Technique?

De Aroma Freedom Technique – afgekort AFT – is een nieuwe manier om onze blokkades, die in de loop der jaren zijn ontstaan, op te heffen.

Dr. Benjamin Perkus, de maker van AFT, heeft internationaal geleerd over trauma release, brain wellness en persoonlijke fulfilment met behulp van etherische oliën.

Wat doet de Aroma Freedom Technique?

Aroma Freedom Technique (AFT) is een manier om gedachten en gevoelens snel te herkennen en los te laten die je tegenhouden en je ervan weerhouden om je doelen, dromen en verlangens te bereiken.

Hoe werkt de Aroma Freedom Technique?

Aroma Freedom Technique (AFT) is een stappenplan en het gebruikt een combinatie van traditionele/bekende en geaccepteerde psychotherapeutische benaderingen met aromatherapie als middel om negatieve gedachten/emotionele patronen te onderbreken.

Dr. Perkus werkt alleen met de etherische oliën van Young Living. Want die voldoen aan de puurheid en kwaliteit, om hun invloed op de juiste manier te laten ondersteunen in dit proces.

Hoe kan de Aroma Freedom Technique (AFT) mij helpen?

De Aroma Freedom Technique (AFT) is ontworpen om je te helpen jouw beste versie van jezelf te zijn.

Aroma Freedom Techniques (AFT) richt zich specifiek op het identificeren van je doelen en intenties en het loslaten van de gedachten en emoties die je tegenhouden. Aan het begin van de sessie wordt je duidelijk over wat je wilt manifesteren.

Je wordt vervolgens door een ontdekkingsproces geleid dat je helpt de onderliggende gedachten, emoties, ervaringen en overtuigingen te identificeren die je belemmeren om je doel(en) te bereiken. Door etherische oliën te gebruiken, laat je de geblokkeerde energie los en creëer je ruimte voor nieuwe overtuigingen en ervaringen.

Aan het einde van de workshop, maken we samen een actieplan om je te helpen jouw doel te bereiken.

Hoe plan ik een workshop?

Een AFT workshop kan 1-op-1 of in een kleine groep (max. 8 personen) worden uitgevoerd.

Voor groepsworkshops of speciale arrangementen, neem dan contact met ons op.

Tijdens de workshop is het belangrijk dat je de juiste etherische oliën van Young Living bij de hand hebt.

BELANGRIJK !

Aroma Freedom Techniques (AFT) werkt als een op zichzelf staand proces, en interfereert niet met andere therapieën.

Het is geen vervanging voor traditionele/ vertrouwde psychotherapie en er worden geen diagnoses gesteld of behandeld tijdens sessies.

Raadpleeg je arts of therapeuten om eventuele wijzigingen in jouw huidige therapeutische behandeling te bespreken.