Over Young Living

Young Living is toegewijd aan het leveren van pure, krachtige producten met de levensveranderende voordelen van etherische oliën aan ieder gezin en voor elke levensstijl.

Het verhaal begon in 1993 toen D. Gary Young en Mary Young de eerste kruidenboerderij en distilleerderij bouwden. Gary Young was toen al op de hoogte van de ongelooflijke kracht van etherische oliën, maar omdat de kwaliteit van beschikbare oliën heel verschillend was, was hij nog niet in staat om het beste eruit te halen. Mary’s ervaring in de directe verkoop gaf hen de kans om een bedrijf op te bouwen waarbij leden pure etherische oliën met de wereld kunnen delen.

Young Living werd opgericht in 1994 en er werd meer grond aangekocht in Utah en Idaho waar lavendel, pepermunt, melissa, scharlei en vele andere kruiden gekweekt werden. Er ontstond steeds meer vraag naar etherische oliën van goede kwaliteit, dus ontwierp en bouwde Young Living de grootste en meest geavanceerde distilleerderij van Noord-Amerika. Tegelijkertijd ontwikkelde Young Living het baanbrekende Seed to Seal® proces dat de puurheid en kwaliteit van iedere druppel etherische olie garandeert.

Young Living is onder leiding van Gary en Mary uitgegroeid tot de wereldleider in etherische oliën en welzijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lehi, Utah, er zijn kantoren in Australië, Europa, Canada, Japan en Singapore en over de hele wereld zijn boerderijen gebouwd. Young Living heeft wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd om te profiteren van het beste dat de natuur te bieden heeft, te leven in overvloed en kansen te creëren die levensveranderend zijn.