Equine Shiatsu Relax Massage

Wat is Equine Shiatsu Relax Massage?

Shiatsu is een vorm van Japanse fysiotherapie die kan worden gebruikt om een breed scala aan problemen te behandelen. Het merendeel van het werk omvat werken aan zacht weefsel en bewegingsstoornissen, zoals strakke spieren en stijve gewrichten. Het is veilig en geschikt voor de meeste paarden, zowel om te gaan met specifieke fysieke problemen, als om stress, mentale en emotionele gezondheidsproblemen te beheersen.

Hoe werkt een Equine Shiatsu Relax Massage?

Equine Shiatsu Relax Massage is puur een manuele therapie en gebruikt vinger- en duimdruk op acupunctuurpunten langs de blaasmeridiaan om beperkingen in het lichaam vrij te maken die een goede gezondheid mogelijk maken en behouden. Deze druk langs de blaasmeridiaan, samen met rekoefeningen, mobilisatie en massage, stelt het lichaam in staat om pijn en spanning los te laten, door zowel houding als houding zacht aan te passen.

Gebaseerd op de principes van de oosterse geneeskunde, heeft Shiatsu de sterke eigenschap dat het ernaar streeft de onderliggende oorzaken van disfunctie te vinden en te behandelen, en niet alleen de symptomen. Met een goed ontwikkelde gevoeligheid van aanraking maakt Equine Shiatsu Relax Massage een effectief ontspannend hulpmiddel voor een goede gezondheid van het paard.

Kan ik mijn paard rijden na een Equine Shiatsu Relax Massage?

Je kunt waarschijnlijk direct na de Equine Shiatsu Relax Massage je paard bereiden als dat absoluut moet; we vinden het echter beter als het paard gedurende meerdere uren niet wordt bereden.

Hoe plan ik een Equine Shiatsu Relax Massage?

Een Equine Massage kun je inplannen via onze online agenda.
Een abonnement om het welzijn van je paard/pony te verbeteren is ook mogelijk, hiervoor werken we op basis van de Equine Massage Kaart.