Horse meets Access Bars

Wat is Horse meets Access Bars?

MAP Coaching heeft haar krachten gebundeld met massagepraktijk Release&Heal . Wij bieden een uniek 2-in-1 concept aan van een Access Bars behandeling in combinatie met een Paardencoaching workshop.

Wat zijn Access Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Hoe kan deze behandeling mij helpen?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars behandeling invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars behandeling bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Door middel van het natuurlijke gedrag van het paard, zal het paard laten zien welke belemmerende patronen en/of gevoelens er op een bepaald gebied nog aanwezig zijn.

Hoe plan ik een workshop?

Deze workshop kan op dit moment alleen in overleg worden ingepland.

Voor speciale arrangementen, neem dan contact met ons op.