Gepost op

Dag 2019 / Hallo 2020

2019 was het jaar met balans als de rode draad door het hele jaar heen.

Mijn balans vinden tussen werk en privé, tussen rust en regelmaat, balans tussen mijn werkgever en mijn eigen bedrijf, balans van mijn lichaam en ziel.

Ik heb een aantal oude thema’s een plek mogen geven, een aantal nieuwe thema’s mogen aankijken en mij meer en meer laten leiden door wat het leven me te bieden heeft i.p.v. door krampachtige zelfcontrole of conditionering van buitenaf.

Door deze manier van leven heb ik ook een parttime baan als studiecoach gevonden, wat mooi te combineren is met mijn eigen bedrijf. Uiteraard mag ik voor mezelf mij de tijd gunnen om alle ins en outs te leren in mijn nieuwe werkomgeving.

Mijn opleiding sportmassage voor paarden is niet alleen heel interessant, maar ook hier is het paard mijn eigen spiegel. Gelukkig herken en erken ik nu de signalen meteen en kan ik er (n)iets mee doen. 

Mega trots op mijn dochter, die in haar eigen ontwikkeling ook zo enorm aan het groeien is. Nog steeds verliefd op mijn maatje, mijn steun en toeverlaat die mij laat zien wat er echt toe doet, ook als het even allemaal niet vlekkeloos gaat.

Een aantal belangrijke beslissingen genomen, die niet altijd even leuk en gemakkelijk waren. Deze waren wel nodig om de volgende stap te kunnen nemen.

Nog steeds intens verdrietig aangezien we van onze Max – een prachtige Ierse setter – afscheid hebben moeten nemen. Na 12 jaar is het stil in huis. 

We genieten van onze katten en ons paard. Ons paard, tevens mijn partner van mijn coachingsbedrijf.

Soms schrik ik van mijn eigen groei, terug naar wie ik ben, en tegelijkertijd bewonder ik dit enorm. Ik ben enorm dankbaar dat deze bijzondere gebeurtenissen allemaal op mijn pad zijn gekomen.

*** 2020 ***

Wat ga jij voor een jaar worden? 

Jij wordt zeker het jaar van continue groei.

Persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor ik ook zuiver kan blijven coachen. Groei – samen met massagepraktijk Release&Heal – van onze nieuwe multidisciplinaire praktijk.

Nieuwe herinneringen creëren met mijn familie en vrienden. Dat ik nog heel lang van iedereen mag blijven genieten.

Ik kijk met een positieve vibe uit naar 2020