Gepost op

Dag April / Hallo Mei

~ Anyone can find the dirt in someone. Be the one who finds the gold. ~

*** April ***

Één jaar na mijn burn-out en ik moet concluderen dat ik niet meer de persoon ben die ik voorheen was. Ik heb mijn nieuwe ik volledig geaccepteerd met al haar voor- en nadelen. Het mooie is dat mijn omgeving het ook aan me kan zien.

Ik ben wel nog volop bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Al deze specifieke opleidingen waren mijn therapie tijdens de burn-out, maar zijn nu als nazorg. Het is voor mij belangrijk om de thema’s die er nog zijn zichtbaar te maken, te accepteren en los te laten.

Daarnaast heb ik de opleiding ‘systemisch coachen’ succesvol afgerond. Ik ben dankbaar dat ik hier ook zoveel nieuwe inzichten door heb gekregen.

*** Mei ***

Deze maand ga ik vrijwillig samenwerken om het ‘project pesten’ meer vorm te geven. Zo een belangrijk thema verdient om gezien te worden.

Verder ga ik mijn ondernemersplan schrijven en diverse workshops volgen, want ik ben als een ondernemer nog een rookie.

Ik ga ook op onderzoek uit – met behulp van een Aroma Freedom workshop – waarom het sporten niet zo van de grond komt als ik eigenlijk voor ogen heb. Wellicht dat eerst andere sluiers afgedaan moeten worden, vooraleer er een nieuwe stap gemaakt kan worden.