Gepost op

Magie of toch niet…

Als coach is het een vereiste dat je nog bewuster jezelf blijft ontwikkelen, zodat je continue met je eigen thema’s aan de slag bent.

Op dit moment ben ik de opleiding paardencoaching voor kinderen aan het volgen, en dit betekent dat er ook oefensessies plaatsvinden.

Hoe waardevol deze sessies zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling is bijna niet te verwoorden.

Hoe het paard – puur en zonder oordeel – toch nog onbewuste belemmerende zaken laat zien van nog voor mijn geboorte is gewoonweg ✨magisch✨.

Hierdoor ben ik me gaan inlezen in het boek “vroegkinderlijk trauma” van de Duitse professor dr. Franz Ruppert docent psychologie en psychotherapeut. Dit om meer inzicht te krijgen in onverwerkte ingrijpende gebeurtenissen die zich voor de geboorte al ontwikkeld hebben.