Gepost op

Dag Februari / Hallo Maart

~ Look back at where you came from and let yourself feel proud about your achievements ~

*** februari ***

Ik kan met een tevreden blik terugkijken naar februari. Vol trots heb ik mijn dagelijks ritme volledig weten te herpakken.

Gedurende de opleiding ‘kindercoaching met paarden’ heb ik zelf een sessie mogen ervaren en wederom belemmerende zaken mogen zien en loslaten. En er was toen voor mij een ?zeer bijzonder moment? dat ik een heel mooi plekje heb kunnen geven, daar ben ik enorm dankbaar voor.

*** maart ***

De uitdrukking “maart roert zijn staart” zal helemaal van toepassing gaan zijn.

Een van mijn doelen de komende maand is het integreren van diverse sport activiteiten in mijn dagelijks leven, zodat mijn lijf weer in conditie komt. Aangezien op mijn wenslijst 2019 ‘maastricht mooiste 5k’ en de heuvelland4daagse 4x 21k staat. En dat heeft toch enige voorbereiding nodig.

Daarnaast starten de opleidingen ‘systemisch coachen’ en ‘familieopstellingen’. Dit is een mooie verdieping/aanvulling van mijn reeds afgeronde opleiding systemische paardencoaching.