Gepost op

Dag Maart / Hallo April

~ To be free, you have to let go ~

*** maart ***

Het integreren van de sport activiteiten is in Maart niet van de grond gekomen. Ik ben nog flink bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik voelde me nu krachtig genoeg om mezelf op de gevoelige plaat te laten zetten in het kader van het ‘project pesten’. Het afdoen van deze sluier was even buiten mijn comfort zone stappen, maar nu hoef ik deze last ook niet meer mee te dragen. 

Daarnaast heb ik de opleiding ‘kindercoaching met paarden’ succesvol afgerond. Zo trots dat ik naast volwassenen en teams ook kinderen mag coachen met behulp van paarden.

Deze maand stond ook in het teken van letterlijk loslaten. Na 11 jaar is het hoofdstuk met mijn werkgever aan een einde gekomen. Het definitief afscheid nemen was voor mij een positieve ervaring en tegelijkertijd een beetje vreemd.

*** april ***

In April rond ik de opleiding ‘systemisch coachen’ af en ben ik nog volop bezig met de jaaropleiding ‘familieopstelling’. Ook tijdens deze opleidingen werk ik aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Door mijn eigen systeem beter te leren kennen en de kracht hieruit voor me te laten werken in plaats van dat het (onbewust) tegen me werkt, kan ik weer een sluier afdoen.

Om mijn sport activiteiten te implementeren, ga ik per 1 April starten met de ‘100 Days Summer Challenge’.