Gepost op

Dag Mei / Hallo Juni

~ Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen! ~

*** Mei ***

Een mijlpaal is weer bereikt, want ik heb mijn ondernemersplan geschreven en het is goedgekeurd. Ik heb ook een aantal leuke workshops voor ondernemers gevolgd, die waren heel leerzaam.

Ik heb niet op onderzoek hoeven gaan om te ontdekken dat er nog een dikke sluier afgedaan mocht worden. Tijdens mijn opleiding Familieopstelling kwam deze even heel hard binnen. Dat betekende even dat ik een pas op de plaats moest maken i.p.v. doorrennen. Gelukkig herken ik de signalen nu zo goed, dat ik ook meteen het juiste pad kan volgen.

*** Juni ***

Deze maand staat o.a. in het teken van ‘gewoon doen’. Hierbij gaan een aantal zaken volledig buiten mijn comfort zone zijn, maar daar word ik dan weer sterker van.

Balans zal ook een sleutelwoord vormen deze maand.

Het wordt een mooie zomer ?