Gepost op

Golfballen

Een aantal dagen geleden liet mijn man een video filmpje zien met een belangrijke boodschap over het focussen op de dingen die echt belangrijk zijn voor jouw geluk.

Een professor vulde tijdens een van zijn lessen een pot met eerst golfballen, daarna kiezelsteentjes & zand en als laatste bier.

De golfballen zijn de belangrijkste dingen – je familie, je kinderen, je gezondheid, je vrienden en je grootste passies – en als je alles voor de rest kwijt raakte en je alleen dit zou overhouden, dan was je leven nog steeds vol, compleet.

De steentjes zijn de andere dingen die ook belangrijk zijn, zoals je baan, je huis en je auto. En het zand is de rest, de kleine dingen.

Als je het zand als eerst in de pot doet, vervolgde hij, dan is er geen ruimte meer over voor de steentjes en de golfballen. En in het leven werkt dat precies op die manier.

Als je al je tijd en energie besteedt aan kleine dingen, dan zul je nooit meer ruimte hebben voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Het bier laat zien dat het niet uit maakt hoe vol je leven ook lijkt, er is altijd ruimte voor een paar biertjes met vrienden.

Ik ben nu mijn eigen pot aan het vullen met MIJN inhoud en in de juiste volgorde!

Dit met behulp van de Feelings™ collectie (Harmony™, Forgiveness™, Inner Child™, Present Time™, Release™, Valor II™)