Gepost op

Herstel

Bij mijn disbalans, gaat het om het complete plaatje. Ik ben al flink aan het werk op energetisch niveau, maar vandaag – tijdens Young Living dag – vond ik het een goed moment om langzaam de draad op te pakken met het herstel van mijn lichaam.

Ik hoop dat dit dan ook gaat helpen om mijn vele down-momenten te minderen.

Ik ben mijn dag begonnen met een mix van : Balance Complete™ (1 lpl), Banaan (1x), Havermout (1 eetlpl), halfvolle vanille yoghurt.

– – –

Balance Complete ™ is een op superfood gebaseerde maaltijdvervanger die een krachtig voedingssupplement is. Het biedt de voordelen van Ningxia wolfberry poeder, bruine rijstzemelen, gerstegras, extra vierge kokosolie, aloë vera, kaneelpoeder en ons premium wei-eiwitmengsel, Balance Complete is rijk aan vezels, rijk aan eiwitten en bevat de goede vetten, enzymen, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een qua voedingswaarde dynamische maaltijd. Balance Complete bevat ook de eigen V-Fiber ™ -mengeling van Young Living, die 11 gram vezels per portie levert, toxines absorbeert en de eetlust bevredigt, terwijl de essentiële vereisten van het lichaam in balans worden gehouden.