Gepost op

Idaho Blue Spruce

Een nieuw jaar begint met een iTOVi scan als kadootje voor mezelf en dan krijg je als #1 olie Idaho Blue Spruce.?

Een boom olie, net zoals geadviseerd tijdens mijn Human Design gesprek een paar dagen geleden. Maar waarom zou ik deze olie nu net nodig hebben…… voor diegene die dicht bij mij staan is dat dus overduidelijk. Lees jij ook even mee?

Gekweekt, geoogst en gedistilleerd op de boerderij van Young Living in Noord-Idaho, bevat blauwe spar (Picea pungens) hoge percentages van de plantaardige bestanddelen alfa-pineen en limoneen.

Plaatselijk toegepast, is het bekend dat blauwe spar gespannen en gestresste spieren verlicht, terwijl de bosaroma van deze olie de zintuigen stimuleert, vrede in de geest brengt en het lichaam ontspant.

De aromatische invloeden kunnen ook helpen om emotionele blokkades te openen en los te laten, waardoor een gevoel van balans en vredige veiligheid ontstaat.

De verfrissende, verkwikkende en versterkende eigenschappen van blauwe spar hebben ook een lange geschiedenis van gebruik in de sauna, het stoombad en als een toevoeging aan baden of massage-oliën.

Het kan helpen spierspanning te verlichten, ontspant en kalmeert lichaam en geest. Handig om snijwonden en kneuzingen te helpen verwijderen.