Gepost op

Iedereen hoort erbij

~ Als ik me aanpas om erbij te horen, dan hoor ik er nog steeds niet bij ~

De afgelopen dagen ben ik me steeds meer gaan realiseren dat de dingen waar ik me een jaar of 2 geleden nog ontzettend aan kon ergeren, nu heel makkelijk kan loslaten.

Vroeger vond ik dat heel eng, mensen of situaties loslaten, het krampachtig vasthouden aan iets wat er niet meer is, was voor mij de controle hebben over, tja wat eigenlijk…… 

Ik heb uiteraard de regie over mijn leven, maar nu op een heel andere manier. Eigenlijk is alles veel gemakkelijker geworden. Mijn persoonlijke ontwikkeling met behulp van paardencoaching en de Aroma Freedom hebben me mijn oorspronkelijke zienswijze weer terug gegeven. 

Tijdens deze ontdekkingsreis ben ik vele thema’s tegengekomen, zelfs van thema’s waar ik me niet van bewust was.

De vraag waarom ik me al die jaren zo heb  laten conditioneren is vrij simpel, iedereen wil namelijk ergens bij horen. Maar je hoort er pas echt bij als je bent wie je bent en niet wanneer jij denkt wat anderen van je zouden vinden.

Voor mij was het aankijken van ‘waarom ik dingen op een bepaalde manier had gedaan’ een bevrijding. Ik heb dit geaccepteerd als onderdeel van mijn leven. Alle mensen die ook bij dit thema op een of andere manier betrokken waren, heb ik een grote plek in mijn hart gegeven. Ik ben jullie dankbaar voor deze belangrijke levensles, het gaat jullie goed ??