Gepost op

Levensstijl (vervolg deel 1)

~ voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug. ~

De eerste dag na de behandeling moest ik extra veel plassen, had ik hoofdpijn en een vieze smaak in mijn mond.

En tijdens het onderzoeken van wat ik wel mag eten, kom je tot de ontdekking dat er niks in huis is wat aan de voorwaarden voldoet. Verbazingwekkend waar overal tarwe inzit, ook waar ik het niet verwacht. Een dip momentje met een hongergevoel is het resultaat.😢

Dag 2 

Mijn man is ook al op onderzoek gegaan om te bedenken hoe we deze verandering gaan aanvliegen, dat voelt heel fijn.💖

  • Het ontbijt was Griekse vanille yoghurt met vers fruit. En dat vind ik wel erg lekker, dus dat is een blijvertje.
  • Een tussendoortje is een handjevol nootjes.
  • De lunch wordt vandaag een soepje. En misschien hou ik die er wel in.
  • Als avondeten heb ik frietjes gegeten en een vegan frikandel geprobeerd. Ik was een beetje sceptisch hierover, maar die smaakte net als een gewone frikandel.

Het lijkt wel of mijn stoelgang vandaag minder goed is, maar dat kan ook een toevalstreffer zijn.

Dag 3

Ik ben opgestaan en nu voel ik dat ik een minder drukkend gevoel heb aan de rechterkant van mijn rug (rechter nier). Nu weet ik dus waar dat vandaan kwam.

Nog wel heb ik die zeurende hoofdpijn, zou dat afkick verschijnselen kunnen zijn nu al geminderd is met de inname van gluten/tarwe?

Logischerwijs kan ik m’n draai nog niet helemaal vinden, want thuis zijn de boodschappen er nog niet, die komen morgen. Ontbijt gaat wel al prima, maar lunch en avondeten is nog een dingetje, want het is ook zonde om alles ‘weg te gooien’. Dus stapje voor stapje de verandering implementeren.👣

Dag 4

Vandaag kwam de AH leveren. Een vriendin gaf me de tip dat je in de app kunt aangeven welke allergieën je hebt. Hoe handig is dit dat ik nu allemaal producten heb besteld met ‘geen gluten en geen melk’. Kost in het begin iets meer tijd om je lijstje samen te stellen, maar de oplossing daarvoor is dat ik een lijstje heb aangemaakt.

Oh ja dat artisjok supplement is en blijft echt viesssss.🥴

Dag 5

Vandaag niet met hoofdpijn opgestaan. Ontbijt was Griekse yoghurt met frambozen. Yummie ðŸ˜‹

Tijdens mijn theemoment (10:30 uur) heb ik een glutenvrije Madeleine voor het eerst gegeten. Lekker, iets minder zoet, minder vettig en de structuur is iets anders.

Voor de lunch staan glutenvrije crackers met geitenkaas (voor het eerst), komkommer en tomaat op het menu. Die houden we er ook in.

Voorlopig de laatste keer een maaltijd van HF, aangezien er niet bij staat of het glutenvrij is. Jammer want ik vond het wel makkelijk.

Dag 6

Vanochtend wakker geworden met een berustend gevoel, aangezien mijn buik nu zachter aanvoelt.

Naar de film geweest en daarna laat geluncht. Voor het eerst glutenvrij brood gegeten, vond dat persoonlijk niet zo geweldig. Als avondeten tapas gemaakt, lekker het vakantie sfeertje creëren.

Dag 7

Exact een week na de bioresonantie therapie. Mijn conclusie tot nu toe in dit veranderingsproces is dat:

  • mijn buik al minder opgeblazen aanvoelt,
  • mijn darmflora nog van slag is, 
  • het gevoel dat ik een heel klein blaasje heb, 
  • ik de eerste drie dagen flink gebaald had,
  • nu ik deze week ergens een Latte gedronken heb, ik daarna buikpijn heb,
  • Ontbijt en lunch heb ik mijn weg in gevonden, maar avondeten en uiteten is nog even ontdekken.

Inspiratie is altijd welkom!