Gepost op

Levensstijl (vervolg deel 2)

~ mentaal en fysiek gezond zijn, is het nieuwe rijk zijn. ~

Ik heb even gewacht met het schrijven van deze blog, zodat ik kon ervaren wat deze periode me zou brengen.

Het is nu 3,5 maand na de eerste bioresonantie therapie behandeling.

Nu kan ik ook met trots zeggen dat na 5 behandelingen mijn nieren en lever weer optimaal werken. Dit merk ik o.a. aan mijn stoelgang die nu is zoals die eigenlijk hoort te zijn en niet wat ik dacht dat normaal was.🙈

Het opgezwollen gevoel is weg en mijn buik is weer zacht ipv straks en hard.

Na een periode van vermoeidheid, voel ik me energieker dan ooit.🥱💃🏼

Het allerbelangrijkste / mooiste / fijnste is dat mijn psoriasis echt helemaal weg is!!!!🤩 En hoe tof is dat?!

Een mooie bijkomstigheid is dat tevens mijn gewicht is afgenomen.😊

Ik heb inmiddels mijn weg gevonden in het voor mij ‘nieuwe’ eten. Heel veel producten geprobeerd en – eerlijk is eerlijk – sommige producten zijn echt niet lekker, maar de keuze blijkt toch echt reuze.

Ik merk wel direct als ik iets eet waar gluten in verwerkt zijn, met buikpijn en erger als gevolg.

Ik ben helemaal happy met deze positieve resultaten.❤️