Gepost op

Slaap

Als je 2 jaar lang ‘de burgemeester van de nacht’ wordt genoemd, weet je eigenlijk dat dit niet zo gezond is.

Ik maakte o.a. slechte voedingskeuzes als ik de aanbevolen slaapduur van 7-9 uur niet kreeg. Daarnaast had de verminderde rust ook een impact op mijn gezondheid, gemoedstoestand en kwaliteit van leven.

Ik heb nog steeds veel baat bij de rustgevende en kalmerende aroma van Lavender.

Om mijn nachtrust een extraatje te gunnen, heb ik de Young Living ‘Sleep Kit’ besteld. Deze limited edition is exclusief in februari 2019 verkrijgbaar, en zal mij in ieder geval in droomland doen belanden en mij uitgerust laten wakker worden!

– – –

De Sleep Kit bevat:

* Lavendel 5 ml *

Bekend om zijn balancerende eigenschappen die de geest en het lichaam kunnen kalmeren, is etherische olie van Lavendel de ideale geur om te gebruiken in je bedtijdroutine. Probeer ‘s avonds te diffuus te worden om kalmte te bevorderen en af ​​en toe nerveuze spanning te bestrijden, of voeg een paar druppels van deze klassieke essentiële olie toe aan lotions, shampoos en huidverzorgingsproducten om je teint te helpen verfraaien. De aromatische ervaring van het aanbrengen kan ook helpen om je lichaam en geest in slaap te laten vallen.

* Lavendel nekkussen *

Ontspan en kom tot rust in de comfortabele kalmerende geur van lavendel! Gevuld met gedroogde lavendel van de Franse Young Living boerderij, is dit speciaal ontworpen kussen ergonomisch gevormd om je nek, waardoor het de perfecte reis- of slaapgezel is.

* Lavendel Honing *

Deze heerlijke honing is subtiel gearomatiseerd met lavendel tijdens het bestuivingsproces en vormt een geweldige aanvulling op ontbijtkommen, saladedressings en thee. Probeer jezelf een kopje honingzoete thee te gieten terwijl je ‘s avonds naar beneden gaat om de stress van de dag weg te vegen.