Gepost op

Ups maar ook….

~ Das Leben ist kein Ponyhof ~

Hoe ouder je wordt des te meer levenservaring krijg je. Voor sommige mensen zijn deze ervaringen overwegend positief, maar voor sommige mensen is het leven alles behalve een sprookje.

We hebben nu eenmaal niet de luxe om ons eigen lot volledig zelf te bepalen. Er zijn soms situaties die buiten ons om ontstaan en daar moeten we dan mee dealen.

De manier waarop je met zo een specifieke situatie omgaat, is dan wél heel belangrijk! Ben jij iemand die duidelijk zijn grens aan geeft en het dan ook kan loslaten, zwelg jij liever in emoties of stoot je mensen van je af?

Mijn persoonlijke ervaring is dat trouw blijven aan jezelf en loslaten van essentieel belang is om het leven makkelijker te maken. De volgende zin “life is really simple, but we insist on making it complicated!” kwam een hele tijd geleden op mijn pad en betekent nog steeds heel veel voor mij.

Wil jij het jezelf makkelijker maken door inzicht te krijgen in bepaalde thema’s en het dan los te kunnen laten? Neem dan contact met mij op!