Gepost op

Etherische oliën en trauma’s

Traumatische gebeurtenissen kunnen een levenslange indruk achterlaten bij degenen die zijn getroffen.
Nachtmerries, flashbacks, opdringerige herinneringen, verlamming, chronische afleiding, uitstelgedrag en vele andere symptomen kunnen hun oorzaak hebben in onopgeloste herinneringen aan trauma’s.

In het verleden was er weinig dat gedaan kon worden behalve alleen “erover praten” (dat hertraumatisering kan veroorzaken) of “het negeren” (is ook niet-helpend).

Maar door de kracht van etherische oliën en de daarbij behorende Aroma Freedom Technique, is er een snelle, effectieve en voorzichtige oplossing.

Ons brein is ontworpen om ons veilig te houden. Wanneer we een trauma ervaren, nemen onze hersenen de herinnering aan de gebeurtenis over om ons te laten zien wat we in de toekomst kunnen vermijden.

Het probleem is dat dit geheugen ook gecodeerd is met negatieve gedachten die onbewust actief blijven en die voortdurend werken om negatieve gevoelens en gedrag te veroorzaken. Het resultaat is een gebrek aan vermogen om het leven volledig na te streven.

We kunnen via Aroma Freedom Technique de herinneringen aan de oorzaak van deze problemen ‘ontbinden’.
We gebruiken GEUR – ons meest elementaire, primitieve en krachtige gevoel – om deze herinneringen die ons dagen, weken, maanden of zelfs tientallen jaren hebben lastiggevallen, los te laten.

Deze eenvoudige maar krachtige oplossing kan worden gebruikt voor wie dan ook.